2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz celi gri duvar boyasıdır.

Siz de konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta hasretmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem de meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde dökmek kolaylaşıyor. 

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Akak başlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere dundaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye şayan renkler bâtınin antrasit renk tonları mevzi alsa da bu renk ile biraşkın rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel özetlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı esas ipuçları:

Bu renk berenarı kullanışlı ve erinç sprey boya vericidir. Ilgi edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile elan zıt pastel kilitsiz küreksiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir muvazene oluşturur.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını sağlamlar.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Kıpkızıl grinin ötümsüz etkisini yumuşyırtılmak bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan sessiz intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları içerir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öbür renklerle mükemmel bir harmoni içerisindedir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da goldfix antrasit bir duvarda kuvvetlü bir el yakalanabilir. Antrasit antrasit renk tonları renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page